mandag den 19. december 2011

Billeder

Det er desværre ikke blevet til så meget håndarbejde, men jeg har fået taget en masse billeder her kommer lige et lille kig. Det var lidt diset den dag jeg tog billeder og det kan man desværre godt se på nogle af billederne, men synes drengene er vildt søde og billederne blev gode alligevel!






fredag den 16. december 2011

Så blev "blåbærhuen" færdig :-)


Havde dog ikke lige en baby der kunne stå model, så I må nøjes med dette billede.

Opskriften findes her: http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=b21&d_id=20&lang=dk.

Jeg har strikket huen i Hjertegarns Exclusive Alpaca - superwash baby alpaca, som er rigtig skønt at arbejde med.

fredag den 2. december 2011

Dejlig vamset trøje til en kommende kold vinter





Så blev den færdig - trøjen som jeg gerne har villet strikke i lang tid. Garnet "drysser" noget, men satser på at det bli'r bedre efter vask :-)

Opskriften kan findes på: www.familiejournalen.dk.

Næste projekt som jeg startede på i går er en lille blåbærhue.....fortsættelse følger når jeg er nået lidt længere - stay tuned!!!

onsdag den 16. november 2011

Så skete det!!

Så blev jeg endelig færdig med elefanten, den blev rigtig sød. Den er hæklet i bomuld og opskriften er fra Stof og stil.



fredag den 11. november 2011

En lille ekstra fødseldagsgave til en kær veninde.

Jeg har hæklet dette armbånd, synes selv det er blevet rigtig fint :-) Opskriften er fra bogen 3-d hækling skrevet af Sidsel Sangild som jeg varmt kan anbefale der er rigtig mange fine ting i. Garnet er økologisk bomuld fra Tante grøn dejlig blødt.


torsdag den 3. november 2011

Jeg har smølfet denne smølf......


og den var rigtig sjov - og udfordrende at lave :-)

Opskriften findes på:
http://lindersverden.blogspot.com/search/label/Hæklerier

onsdag den 2. november 2011

Starten på min blog.

Så skete det endelig jeg fik startet min blog op, ej hvor jeg glæder mig til at komme rigtig igang :-) Fortsat god søndag til alle!

En alt for lille hue :-)

Ja det var jo planen jeg skulle hækle en dejlig varm hue i uld til mig selv, men sådan blev det ikke. så derfor må den overdrages til min datter er sikker på hun bliver rigtig glad for den, især hvis vinteren bliver lige så hård som de sidste to år.

tirsdag den 1. november 2011

Krympeplast

Her i formiddag har jeg været kreativ med mine dagplejebørn. Vi har leget med krympeplast. Figurene var lavet på de ark jeg købte i Panduro. Jeg har klippet dem ud og børnene og jeg malede med farveblyanter, bagefter kom de i ovnen på 175 grader, med det samme de kom ud af ovnen, lagde jeg en bog ovenpå for at sikre at de blev helt flade. Her er lidt af resultaterne, nogen valgte at lave en nøglering andre en magnet til køleskabet :-)

tirsdag den 25. oktober 2011

Hæklet vest

Så har jeg fået hæklet en lille vest til en lille dreng. Opskriften er fra bogen Blødt til baby af Sidsel Sangild. Garnet er økologisk bomuld fra Tante grøn, virkelig lækkert garn kan varmt anbefales :-)



tirsdag den 18. oktober 2011

To nye medlemmer til zoo familien....




Så blev Gurli gris og endnu en rebelsk blæksprutte færdige.....kunne desværre ikke få billedet af Gurli skarpt, men det går nok alligevel :-)
Begge dyr er hæklede efter Maja Hansens opskrifter (haandarbejdsom.blogspot.com)


mandag den 17. oktober 2011

torsdag den 13. oktober 2011

Hermed billeder som lovet af min mini zoo :-)









Ja, så blev man pludselig blogger.....

...og jeg glæder mig til at skrive lidt om - og ikke mindst - vise billeder af de kreative ting, jeg ind i mellem går og sysler med.

Lige nu er jeg fuldstændig bidt af at bruge alle mine garnrester på at lave en masse af Maja Hansens (haandarbejdsom.blogspot.com)
vidunderlige små amigurumi dyr. De er så cute......billeder kommer på inden længe :-)

Når en bliver til to

Ja som overskriften lyder så bliver vi nu to om denne blog. Min meget kreative kusine sagt ja til at være med her på bloggen, det bliver så godt. Nu skal vi bare have fundet et rigtig godt navn og have lavet det rigtig fint herinde, så der kommer nok til at rode lidt på bloggen :-)

Hæklet vest

Så blev jeg færdig med en lille vest til min datter, synes selv den blev rigtig fin, selvom jeg lavede lidt om på opskriften, da jeg ikke kunne downloade den sidste del af opskriften. Ja det er ikke det der med computere jeg har mest styr på :-)

mandag den 3. oktober 2011

Færdig!

Så er sættet færdigt, håber der er en mor der bliver glad for lidt dejlig varmt tøj til sin lille dreng. Synes de er så søde de knapper :-)



mandag den 26. september 2011

Hæklet trøje og hjelm

Der er baby boom i vores vennekreds så jeg må jo igang med hæklenålen. Det er så hyggeligt! Trøjen mangler knapper og hjelmen mangler at blive hæklet sammen og tror også den skal have en lille knap, men jeg skal nok vise det færdige resultat frem :-)

Min fine nye udstilling!

Efter at alle mine planter i vindueskarmen er døde måtte jeg finde på noget andet, så efter en tur i IKEA kom det til at se sådan ud :-)