tirsdag den 25. oktober 2011

Hæklet vest

Så har jeg fået hæklet en lille vest til en lille dreng. Opskriften er fra bogen Blødt til baby af Sidsel Sangild. Garnet er økologisk bomuld fra Tante grøn, virkelig lækkert garn kan varmt anbefales :-)



tirsdag den 18. oktober 2011

To nye medlemmer til zoo familien....




Så blev Gurli gris og endnu en rebelsk blæksprutte færdige.....kunne desværre ikke få billedet af Gurli skarpt, men det går nok alligevel :-)
Begge dyr er hæklede efter Maja Hansens opskrifter (haandarbejdsom.blogspot.com)


mandag den 17. oktober 2011

torsdag den 13. oktober 2011

Hermed billeder som lovet af min mini zoo :-)









Ja, så blev man pludselig blogger.....

...og jeg glæder mig til at skrive lidt om - og ikke mindst - vise billeder af de kreative ting, jeg ind i mellem går og sysler med.

Lige nu er jeg fuldstændig bidt af at bruge alle mine garnrester på at lave en masse af Maja Hansens (haandarbejdsom.blogspot.com)
vidunderlige små amigurumi dyr. De er så cute......billeder kommer på inden længe :-)

Når en bliver til to

Ja som overskriften lyder så bliver vi nu to om denne blog. Min meget kreative kusine sagt ja til at være med her på bloggen, det bliver så godt. Nu skal vi bare have fundet et rigtig godt navn og have lavet det rigtig fint herinde, så der kommer nok til at rode lidt på bloggen :-)

Hæklet vest

Så blev jeg færdig med en lille vest til min datter, synes selv den blev rigtig fin, selvom jeg lavede lidt om på opskriften, da jeg ikke kunne downloade den sidste del af opskriften. Ja det er ikke det der med computere jeg har mest styr på :-)

mandag den 3. oktober 2011

Færdig!

Så er sættet færdigt, håber der er en mor der bliver glad for lidt dejlig varmt tøj til sin lille dreng. Synes de er så søde de knapper :-)