onsdag den 16. november 2011

Så skete det!!

Så blev jeg endelig færdig med elefanten, den blev rigtig sød. Den er hæklet i bomuld og opskriften er fra Stof og stil.



fredag den 11. november 2011

En lille ekstra fødseldagsgave til en kær veninde.

Jeg har hæklet dette armbånd, synes selv det er blevet rigtig fint :-) Opskriften er fra bogen 3-d hækling skrevet af Sidsel Sangild som jeg varmt kan anbefale der er rigtig mange fine ting i. Garnet er økologisk bomuld fra Tante grøn dejlig blødt.


torsdag den 3. november 2011

Jeg har smølfet denne smølf......


og den var rigtig sjov - og udfordrende at lave :-)

Opskriften findes på:
http://lindersverden.blogspot.com/search/label/Hæklerier

onsdag den 2. november 2011

Starten på min blog.

Så skete det endelig jeg fik startet min blog op, ej hvor jeg glæder mig til at komme rigtig igang :-) Fortsat god søndag til alle!

En alt for lille hue :-)

Ja det var jo planen jeg skulle hækle en dejlig varm hue i uld til mig selv, men sådan blev det ikke. så derfor må den overdrages til min datter er sikker på hun bliver rigtig glad for den, især hvis vinteren bliver lige så hård som de sidste to år.

tirsdag den 1. november 2011

Krympeplast

Her i formiddag har jeg været kreativ med mine dagplejebørn. Vi har leget med krympeplast. Figurene var lavet på de ark jeg købte i Panduro. Jeg har klippet dem ud og børnene og jeg malede med farveblyanter, bagefter kom de i ovnen på 175 grader, med det samme de kom ud af ovnen, lagde jeg en bog ovenpå for at sikre at de blev helt flade. Her er lidt af resultaterne, nogen valgte at lave en nøglering andre en magnet til køleskabet :-)