lørdag den 12. oktober 2013

Sig "Hej" til Maggie - uglepuden fra helvede....:-D



Efterhånden længe siden, jeg sidst har ladet høre fra mig, men jeg har henover sommeren bl.a fået hæklet 2 zig-zag tæpper af Drops Karisma garn, og da jeg var færdig med dem, blev der naturligt nok en hel del restgarn tilbage, som jeg så ville prøve at hækle de vældig populære african flowers af.

Jeg valgte at lave Maggie - opskriften kan købes på etsy.com - søg på african flower crochet, så dukker hun op, og vejledningen til at lave african flowers kan findes her:

http://www.ravelry.com/patterns/library/african-flower-hexagon-crochet-tutorial :-)

Jeg vil starte med at sige, at det har været et kæmpe arbejde, og hvis man ikke kan fordrage at sy sammen og hæfte, så vil jeg ikke anbefale at gå i krig med hende.


MEN da jeg først fik styr på at lave blomsterne, så gik det egentlig nemt nok. Det største arbejde lå i selve hæftningen af enderne....nogle hæklede jeg med, men da jeg ved de fleste, syntes at de var kendt fra retsiden, valgte jeg altså at hæfte dem.....det blev til rigtig rigtig mange ender!!!

Hun blev lidt en "big mamma", som jeg bare syntes, jeg kunne blive ved med at stoppe fiberfyld i......haha....og selvom hun alt i alt var sjov at lave, får hun ingen søskende lige med det samme, men vil ikke udelukke, at det kan ske på et senere tidspunkt!